Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Kaya
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 jars
Składniki
-
water500 g
-
pumpkin flesh only, cut in cubes (3 cm)600 g
-
raw cashew nuts soaked for 30 minutes100 g
-
pandan leaf lower part only (10 cm) (see tips)1
-
molasses powder100 g
-
½ tsp rock saltbamboo salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
11 g
Kalorie
2414 kJ /
577 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
91 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Hokkaido Milk Loaf
4 Std. 20 Min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 40 Min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Killer Toast
2 Std.
Wholemeal Mantou
1 Std.
Homemade Pandan Kaya
55 Min